Cees van der Horst (Voorzitter)

Cees van der Horst Evenementen


Ik ben Cees van der Horst en heb de eer om voorzitter te zijn van Business Club Moerdijk. Zelf al 35 jaar ondernemer, geboren en getogen in Breda, gehuwd en de trotse vader van Rolf. Als directeur/eigenaar heb ik het bedrijf Theaterbureau Cees van der Horst, wat zich voornamelijk in bemiddeling van artiesten in de ruimste zin specialiseerde, in de loop van de jaren uitbereid met Cees van der Horst Org. & Evenementen, Materiaalservice, Feestkleding Breda, Nouvelle Cuisine (catering) Goede Morgen Ontbijtservice, Feestkleding Breda en Breda Vuurwerk.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Pim Verwijmeren (Penningmeester)

ESJ Accountants


ESJ Financial Engineering: Grensverleggend in Zuid-West Nederland Geen moeilijke woorden maar antwoorden. Geen dikdoenerij maar oplossingen. ESJ is meer dan een accountant of belastingadviseur. We begrijpen ondernemers en leveren oplossingen op maat. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken de mensen van ESJ de draad graag op. ESJ bestaat bijna 35 jaar. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Met 6 vestigingen in Zuidwest-Nederland en 175 medewerkers zijn we groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben terwijl u U blijft en geen nummer wordt.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Michael Huijsmans (secretaris)

Louwman Peugeot


Louwman: Uw partner in zakelijke mobiliteit! Met een breed programma aan personen- en bedrijfsauto’s van de merken: Peugeot, Mercedes-Benz, Smart, Toyota, Lexus, Mazda, Suzuki, Mitsubishi evenals een compleet aanbod aan ondersteunende diensten, zijn wij in staat voor iedere mobiliteitsbehoefte de juiste oplossing te bieden. Louwman is met 58 vestigingen één van de grootste mobiliteitsaanbieder van Nederland.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Bram Kleine Staarman (Commissies)

Smartfunding Midden-Brabant


SmartFunding Midden-Brabant helpt MKB ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €200.000 en 5 miljoen euro.

Op zoek naar een financiering voor een bedrijfspand, werkkapitaal of een overname? De grote banken staan vaak niet meer te trappelen om dit voor je te verzorgen. Gelukkig zijn er tal van alternatieve partijen die je wellicht wél kunnen helpen. Wij helpen ondernemers om de gevraagde financiering te krijgen. Dit begint bij de voorbereiding: wat heb je waarvoor nodig?

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Aries Nieuwkerk

Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV.


Aries Nieuwkerk mede eigenaar van Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV, Al ruim 100 jaar een familie bedrijf uit Fijnaart , die VCA gecertificeerd is en aangesloten is bij Bouw Garant, Wij Zorgen en ontzorgen voor u graag nieuwbouw- verbouw of onderhoud/renovatie van uw woning- schuur-bedrijfsgebouw, …….. Maar zeker ook voor een nieuw kozijn of nieuw badkamer of dakkapel of dakrenovatie of ………, Gek scherend gezegd “van woning tot deurkruk” Dit doen wij samen met onze 6 vaste all round vakmensen en onze partners ( leveranciers en onderaannemers), wij staan voor kwaliteit-service en goede communicatie ( afspraken)

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Bob van der Wekke

WEKKEBBM schoonmaakdiensten


Al meer dan 35 jaar weten organisaties uit heel het land ons te vinden voor schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, industriële en maatwerk specialistische reiniging. Van kleinbedrijf tot multinational. We zijn trots op wat we al zo lang doen en geloven in de kracht van duurzaam samenwerken en oprecht contact met onze relaties. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Collin van Mook

MOOK bouwkundig teken&adviesbureau


MOOK bouwkundig teken&adviesbureau is gespecialiseerd in het maken van bouwkundige tekeningen, die benodigd zijn voor de omgevingsvergunning. MOOK werkt in opdracht van particulierenbouwbedrijven en architectenbureaus.

MOOK denkt met u mee  en geeft persoonlijk advies vanaf uw eerste gedachte tot aan de realisatie van verbouw-, aanbouw- of nieuwbouwplannen.  MOOK staat voor kwaliteit en kwantiteit voor een betaalbare prijs en verzorgt het bouwkundig tekenwerk van voorlopig schetsontwerp tot en met het realiseren van de benodigde vergunningen.

MOOK bouwkundig teken&adviesbureau heeft dus alles voor u in huis!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Corné van den Bliek

RetroScent


Geur is emotie, geur is herinnering, geur is beleving. Door op een positieve manier van geurverspreiding gebruik te maken krijgt een omgeving een extra dimensie en krijgt het daardoor een betere identiteit.

Scents4you is de specialist op het gebied van geurbeleving en geurmarketing op maat. Met onze geurmarketing oplossingen creëren wij omgevingen waarin klanten en/of personeel zich prettig, fris, energiek, positief, behaaglijk en/of ontspannen voelen. Scents4you is zorgt voor een harmonieuze begeuring in o.a. horeca, beauty & wellness, sportscholen, openbare ruimtes, winkels en events.

Laat u verleiden door onze geuren!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Dana Paat

Dana Paat - got your back


Ik ben Dana Paat en ben op een missie om zoveel mogelijk mensen blijvend van rugpijn af te helpen.

Waarom doe ik dat?

Omdat ik ervaren heb dat veel mensen onnodig met rugpijn rondlopen. Veel behandelingen en therapieën leren niet hoe je zelf een soepele en sterke rug kunt behouden. Rugpijn is daardoor een steeds terugkerend probleem. Ik wil daar verandering in brengen, wat alleen mogelijk is door de oorzaak aan te pakken.

Met mijn rugtraining programma Got Your Back wil ik bijdragen aan betere oplossingen en mensen onafhankelijk maken van zorg.
Is rugpijn voor jou of in jouw bedrijf ook een pijnpunt?
Dan kom ik graag helpen.
Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Erik Gomes

LGL legal advocaten en mediators in de Delta


LGL legal B.V. (voorheen Haans Advocaten Bergen op Zoom B.V.) is al sinds 1947 gevestigd centraal in het deltagebied van Zeeuws-Vlaanderen tot Moerdijk en van Breda tot Zierikzee. Mede door onze ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd. We kennen deze branches van binnen en van buiten en weten daarom als geen ander wat er speelt. Ook hebben wij al 70 jaar een toonaangevende familierechtpraktijk.

Erik houdt zich bezig met het ondernemingsrecht, contractenrecht, vennootschapsrecht, huurrecht bedrijfsruimte, transacties en civielrechtelijke procedures.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Jos Cornelissen

Allure Outdoor


Allure Outdoor uit Breda is de expert op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, buitenjaloezieën, horren en alle voorkomende reparaties met meer dan 30 jaar ervaring.

Bent u opzoek naar topproducten met de juiste prijs dan bent u bij Allure Outdoor op het juiste adres.

Alles is maatwerk en standaard in honderden kleuren te leveren.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat u overtuigen van onze vakkennis.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Jan Sleeboom

Officekundig


Steeds meer bedrijven maken gebruik van het softwarepakket ‘Microsoft Office 365 for Business.’ De mogelijkheden van programma’s zoals Word, Powerpoint, Onedrive en Excel zijn zeer uitgebreid. Ook zijn de applicaties en diensten van Microsoft Office 365 niet meer gebonden aan een apparaat, waardoor men nog makkelijker met elkaar kan communiceren en samenwerken.

Wil je nu veilig data delen en op elke willekeurige locatie beschikbaar hebben, dan zijn SharePoint en Teams een mogelijke de oplossing. OfficeKundig biedt een service, trainingen en workshops aan om op een efficiëntere manier gebruik te maken van Microsoft Office 365 for Business met als specialisatie SharePoint en Teams.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Julien van Meer

JVM tuinen


Droom je van een nieuwe tuin maar heb je zelf niet de kennis of tijd om deze te ontwerpen en aan te leggen? JVM Tuinen is een allround hoveniersbedrijf en gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Van een kleine tot grote tuin, van bestraten en beplanten tot het aanleggen van een zwembad, JVM zorgt voor alles buiten de 4 muren van een woning of bedrijfspand.

Als hoveniersbedrijf zijn zij actief voor zowel particulieren als bedrijven in onder andere West-Brabant, Rotterdam en over de grens in België. Neem alvast een kijkje op de website of Facebook-pagina om een indruk te krijgen van de gerealiseerde projecten.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Jurgen Wildhagen

Office Centre Breda


Winkel met het grootste assortiment kantoorartikelen uit voorraad leverbaar
100% tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug. Laagste prijsgarantie: elders goedkoper? dan passen wij de prijs aan. Uitgebreide meubelafdeling waarbij gratis geleverd en gemonteerd word binnen 10 werkdagen. Advies op maat bij alle afdelingen.
TNT Business Point. Postbussen. Verzending van documenten en goederen.
Persoonlijke bezorging. Advies: d.m.v. offerte/tender. Een persoonlijk voor u op maat gemaakt account.

Interesse?
Kom langs en ontvang direct uw klantenkaart. Kijk op onze website: www.officecentre.nl 
Denkt u dat ik u kan helpen, of wilt u contact opnemen met mij? ✆ +31 88 6692003 / +31 627853226

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Louise Clarijs

Silverfish web & design


Wij maken websites! Naast dat we grafisch en technisch sterk zijn, dus zowel de sites ontwerpen als bouwen, denken wij graag mee over het gebruiksgemak van de website voor zowel uw klanten als uzelf. Onze klanten zijn vooral MKB.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Marieke den Rooijen

Tech4You


TECH4YOU Partner in Personeel is een uitzendbureau met een specialisatie in de techniek. Techniek is een breed begrip. De vakgebieden waar TECH4YOU sterk in is, zijn o.a.: het ondergronds en bovengronds leidingwerk, riolering en civiele infratechniek. TECH4YOU heeft een specialisatie in het leveren van personeel voor het aanleggen van hoofdleidingen, zowel gas- en waterleidingen, als stadsverwarming. Dit doen wij door geheel Nederland met vakspecialisten en indien gewenst zelfs in heel Europa. Denk hierbij aan hoogwaardig gekwalificeerde lassers, pijpfitters, grondwerkers, voormannen, uitvoerders en werkvoorbereiders.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Patty Goeijers

Find a House


Find a House is een proactieve verhuurmakelaar met een flexibele insteek in de regio Tilburg en Breda die ervoor zorgt dat woningen goed, snel en zonder zorgen verhuurd worden!

Voor wij de woning in verhuur nemen, komen we graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken en een verhuurplan op te stellen. Het verhuurplan geeft aan in hoeverre je het verhuurproces uit handen wilt geven. Wil je enkel jouw woning op een professionele manier op het internet hebben en zelf de bezichtigingen doen? Dat kan! Of wil je juist het hele proces uit handen geven? Dat kan!

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Paul Benschop- van Irsen

Geerts Financiële Dienstverleners


Geerts Financiële Dienstverleners uit Oosterhout is een familiebedrijf met ruim 65 jaar ervaring in financieel advies. Wij ontzorgen particuliere en bedrijfsmatige relaties en zijn gespecialiseerd in risicobeheer, schade bemiddeling en het adviseren van verzekeringsoplossingen. Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Betrouwbaar en Beschikbaar.
De klant staat centraal. Wij gaan open en transparant met hen aan tafel en gaan hierbij niet per sé voor de goedkoopste oplossing, maar wel voor de beste producten van de beste verzekeraars die het beste bij onze klant passen. Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe premie!

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Paul de Quant

GAPA Finance & Consultancy


GAPA Finance & Consultancy is de interim manager voor bedrijven in het MKB. GAPA zorgt voor structuur in de organisatie en ondersteunt de ondernemer in de verdere groei van het bedrijf. Bedrijven die zich bewegen van een start-up fase naar een scale-up fase, maar ook buitenlandse organisaties die zich willen vestigen in Nederland worden hierin begeleid.
GAPA zorgt eerst voor een goede financiële verslaglegging. Waarna het fundament gelegd wordt voor een goede structuur in de organisatie. Dit is het deel “GA” van GAPA, Gedegen Advies. Daarna het sociale aspect, de persoonlijke aandacht, de “PA” in de naam GAPA. Iedere ondernemer zit qua persoonlijkheid anders in elkaar en dient op een passende manier begeleid te worden.

 

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

René Blok

Blink Advies


Blink Advies is een onafhankelijke Arbodienst. U kunt Blink Advies inzetten voor verzuimmanagement, bedrijfsarts, arbeidsdeskundigonderzoek, spoor 2 trajecten, PAGO/PMO, vertrouwenspersoon, etc. Daarnaast is Blink Advies gespecialiseerd in Risico-inventarisatie & -evaluatie en kan het een volledig en integraal arbozorgsysteem voor uw bedrijf opzetten. De arbodienstverlening van Blink Advies kenmerkt zich door snelle en persoonlijke aandacht en (zeer) korte communicatielijnen. Door brede kennis en ruime ervaring in de wet- en regelgeving op Arbo-gebied kan Blink Advies haar klanten optimaal begeleiden bij het voldoen aan de wettelijke verplichtingen.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

René Dollevoet

Dentech Beveiliging BV


Dentech Beveiliging BV maakt onderdeel uit van de combinatie Dentech TeleCommunicatie BV en Dentech Automatisering BV. Met deze combinatie van bedrijven bieden we een volledig pakket van installaties waarvan de technieken steeds meer met elkaar verweven raken. Daarbij is het zijn van EEN aanspreekpunt voor de klant een belangrijk voordeel. Dentech Beveiliging houdt zich bezig met alle takken van beveiliging zoals inbraak, brand, toegangscontrole en camerabewaking. Dentech TeleCommunicatie houdt zich bezig met vaste lijnen, internetverbindingen, traditionele telefonie, VoIP telefonie en mobiele telefonie.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Rianne de Vin – de Jager

Hunter Salespromotion


Het geven is nog leuker dan het krijgen….

Of het nu om een eenvoudig relatiegeschenk als een pen, aansteker of zaklamp gaat, een exclusief of op maat gemaakt geschenk, niets is onmogelijk. Voor iedere gadget of een premium helpt Hunter salespromotion u op uw zoektocht naar een originele en creatieve oplossing die volledig aansluit op uw doelstelling, doelgroep en budget. Uiteraard met de kwaliteit en uitstraling die bij u past. Heeft u een jubileum, evenement, sportdag, bedrijfsuitje of Open Dag? Zoekt u bedrijfs- of werkkleding? Een zomer-, thema- of kerstpakket? Zoek niet verder, daag mij maar uit!

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Robin Groen

Mind Your Own Biznizz


Ontwikkel je eigen unieke blauwdruk voor persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Ontplooi je volledige persoonlijke- en zakelijke potentieel door het zetten van concrete stappen op het pad van verbetering en groei en ervaar hoe het is om grenzeloos succesvol te zijn! 

Robin staat high performance professionals bij met het neerzetten van resultaat op het vlak van time- en verwachtingsmanagement, planning en structuur, zelfvertrouwen, assertiviteit en eigenwaarde, grenzen stellen, delegeren, leiderschap en teameffectiviteit. Robin is post-HBO opgeleid als Certified Professional Coach en heeft de Associate Certified Coach-credential toegewezen gekregen van de International Coach Federation (ICF). Daarnaast is hij gecertificeerd als Lean Six Sigma Black Belt.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Ron Elfring

De 11e Druk


De 11e Druk is dé full-service grafisch producent in de regio West-Brabant. De 11e Druk ontwerpt uw huisstijl, geeft vorm aan bijv. catalogus, visitekaartje of briefpapier, maar is ook het adres voor een pakkend design voor uw wagenpark of bedrijfspand.
De vervaardiging van kwalitatief goed (digitaal) drukwerk in werkelijk alle denkbare formaten en op vrijwel alle denkbare materialen gebeurt aan de Campagneweg 1 te Zevenbergen. Met een eigen fotografie tak, een textieldrukkerij, nieuwe media specialisten en signafdeling is De 11e Druk met recht het one-stop-shopping adres voor al uw grafische wensen.

Onze hoge serviceverlening en snelle levertijden maken het plaatje af.

Wat kunnen wij voor u maken?

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Seryljo van Ierlant

Videoflex


Wist je dat door een mini advertentie van nog geen 15 seconden een klant geboren kan worden? Je maakt geïnteresseerden door regelmatig een mini advertentie van jouw dienst of product op internet te plaatsen.

Ik ben een creatieve onderneming waar videomarketing en musicmarketing centraal staat. Voor het ontwerpen van je logo en branding van je nieuwe stijl lopen we zeker niet weg.
Videoflex voor al je video wensen, tevens voor je tunes en muziek op maat voor vlogs, webinars en podcast. Ik breng muziek in beeld en zo maken we je visueel zichtbaar.


 

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Thiemen Vermeulen

Vermeulen Steenbergen


Vermeulen Steenbergen is een marketing, -communicatie en mediabedrijf opgericht in 1877. Wij hebben ervaren dat bedrijven het lastig vinden om de aandacht te krijgen en te houden van hun huidige en potentiële klanten. Door internet zijn de mogelijkheden hiervoor bijna onbeperkt; ondernemers missen echter vaak de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten. Wij van Vermeulen zorgen voor de oplossing. Vanuit onze jarenlange kennis, kunde en ervaring ontzorgen wij bedrijven in het continu en zonder zorgen in contact komen en blijven met hun doelgroepen.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Walter Klep

ReclameXperts


Onze kennis is uw kwaliteit op het gebied van ontwerpen, produceren en monteren van alle vormen van reclame-uitingen.
Producten waar u zich mee kunt onderscheiden in uitstraling, identiteit en herkenbaarheid:
Gevelreclame, autobelettering, raambelettering, bewegwijzering, reclameborden, behangwanden en nog veel meer!
Interesse?  06 53 17 85 56

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Wesley Verzijl

Qlimaat Totaal


Qlimaat Totaal is uw vertrouwde airco specialist. Sinds 2014 leveren wij airco installaties aan particulieren, bedrijven en instellingen. Behalve voor een standaard airconditioning kunt eveneens bij ons terecht voor energie besparende systemen als warmtepompen, industriële koeling en koeling voor serverruimtes en datacenters. Qlimaat Totaal staat u graag bij met advies. Onze monteurs staan garant voor een vakkundige montage en desgewenst verzorgen wij eveneens het onderhoud aan uw airco installaties.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Aspirant leden

Business Club Moerdijk


Peter Jan Fernhout
XziXzi


 

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.