Cees van der Horst (Voorzitter)

Cees van der Horst Evenementen


Cees van der Horst Organisatie & Evenementen is dé totaalleverancier voor elke gelegenheid. Naast volledige evenementen, bent u bij ons ook aan het goede adres voor de huur van materialen zoals springkussens. Bovendien hebben wij een mega feestwinkel met duizenden versieringen, accessoires en kostuums. Ook staan wij in de wijde omtrek bekend als vuurwerkspecialist, op particulier en professioneel gebied. Kortom, jaren lange ervaring wat heeft geleid tot een veelzijdig bedrijf.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Pim Verwijmeren (Penningmeester)

ESJ Accountants


ESJ Financial Engineering: Grensverleggend in Zuid-West Nederland Geen moeilijke woorden maar antwoorden. Geen dikdoenerij maar oplossingen. ESJ is meer dan een accountant of belastingadviseur. We begrijpen ondernemers en leveren oplossingen op maat. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken de mensen van ESJ de draad graag op. ESJ bestaat bijna 35 jaar. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. Met 6 vestigingen in Zuidwest-Nederland en 175 medewerkers zijn we groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben terwijl u U blijft en geen nummer wordt.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Michael Huijsmans (secretaris)

Automotions Peugeot


Automotions: Uw partner in zakelijke mobiliteit! Met een breed programma aan personen- en bedrijfsauto’s van de merken: Peugeot, Mercedes-Benz, Smart, Opel, Ford evenals een compleet aanbod aan ondersteunende diensten, zijn wij in staat voor iedere mobiliteitsbehoefte de juiste oplossing te bieden. Automotions is met 21 vestigingen de grootste mobiliteitsaanbieder van ZuidWest Nederland. Met bijna 40 jaar ervaring in de zakelijke markt, is Automotions de partij met vakmanschap.
(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Bram Kleine Staarman (Commissies)

Smartfunding Midden-Brabant


SmartFunding Midden-Brabant helpt MKB ondernemers bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €200.000 en 5 miljoen euro.

Op zoek naar een financiering voor een bedrijfspand, werkkapitaal of een overname? De grote banken staan vaak niet meer te trappelen om dit voor je te verzorgen. Gelukkig zijn er tal van alternatieve partijen die je wellicht wél kunnen helpen. Wij helpen ondernemers om de gevraagde financiering te krijgen. Dit begint bij de voorbereiding: wat heb je waarvoor nodig?

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Aries Nieuwkerk

Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV.


Aries Nieuwkerk mede eigenaar van Aannemersbedrijf Cees van der Zande BV, Al ruim 100 jaar een familie bedrijf uit Fijnaart , die VCA gecertificeerd is en aangesloten is bij Bouw Garant, Wij Zorgen en ontzorgen voor u graag nieuwbouw- verbouw of onderhoud/renovatie van uw woning- schuur-bedrijfsgebouw, …….. Maar zeker ook voor een nieuw kozijn of nieuw badkamer of dakkapel of dakrenovatie of ………, Gek scherend gezegd “van woning tot deurkruk” Dit doen wij samen met onze 6 vaste all round vakmensen en onze partners ( leveranciers en onderaannemers), wij staan voor kwaliteit-service en goede communicatie ( afspraken)

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Antoon Frijters

Brilliant Bottles


Met onze wijnen uit eigen import leveren wij aan vakhandel, horeca, B2B en Particulieren.

No-nonsense is onze instelling tot wijn, voor ons natuurlijk wel het mooiste product denkbaar.

Ons doel is wijn leveren die past bij uw smaak en bij het doel dat u voor ogen heeft.

Relatiegeschenken die er voor zorgen dat ze aan u, de gever, herinneren.

Verder verzorgen wij met veel plezier, uw wijnbar, wijnincentives, wijncursussen en wijnproeverijen,  waarbij wij weten waar het om draait; u! onze klant!

Proost en hopelijk tot snel.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Bob van der Wekke

WEKKEBBM schoonmaakdiensten


Al meer dan 35 jaar weten organisaties uit heel het land ons te vinden voor schoonmaakonderhoud, glas- en gevelreiniging, industriële en maatwerk specialistische reiniging. Van kleinbedrijf tot multinational. We zijn trots op wat we al zo lang doen en geloven in de kracht van duurzaam samenwerken en oprecht contact met onze relaties. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Collin van Mook

MOOK bouwkundig teken&adviesbureau


MOOK bouwkundig teken&adviesbureau is gespecialiseerd in het maken van bouwkundige tekeningen, die benodigd zijn voor de omgevingsvergunning. MOOK werkt in opdracht van particulierenbouwbedrijven en architectenbureaus.

MOOK denkt met u mee  en geeft persoonlijk advies vanaf uw eerste gedachte tot aan de realisatie van verbouw-, aanbouw- of nieuwbouwplannen.  MOOK staat voor kwaliteit en kwantiteit voor een betaalbare prijs en verzorgt het bouwkundig tekenwerk van voorlopig schetsontwerp tot en met het realiseren van de benodigde vergunningen.

MOOK bouwkundig teken&adviesbureau heeft dus alles voor u in huis!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Corné van den Bliek

Scents4You


Geur is emotie, geur is herinnering, geur is beleving. Door op een positieve manier van geurverspreiding gebruik te maken krijgt een omgeving een extra dimensie en krijgt het daardoor een betere identiteit.

Scents4you is de specialist op het gebied van geurbeleving en geurmarketing op maat. Met onze geurmarketing oplossingen creëren wij omgevingen waarin klanten en/of personeel zich prettig, fris, energiek, positief, behaaglijk en/of ontspannen voelen. Scents4you is zorgt voor een harmonieuze begeuring in o.a. horeca, beauty & wellness, sportscholen, openbare ruimtes, winkels en events.

Laat u verleiden door onze geuren!

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Dré Delhij

Videobuddy


VINUTS is niet zomaar een videoproductiebedrijf.
Het grote verschil zit hem in het feit dat wij pas gaan
produceren wanneer we een ijzersterk idee hebben bedacht.
Onze video’s inspireren, motiveren én activeren.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Julien van Meer

JVM tuinen


Droom je van een nieuwe tuin maar heb je zelf niet de kennis of tijd om deze te ontwerpen en aan te leggen? JVM Tuinen is een allround hoveniersbedrijf en gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Van een kleine tot grote tuin, van bestraten en beplanten tot het aanleggen van een zwembad, JVM zorgt voor alles buiten de 4 muren van een woning of bedrijfspand.

Als hoveniersbedrijf zijn zij actief voor zowel particulieren als bedrijven in onder andere West-Brabant, Rotterdam en over de grens in België. Neem alvast een kijkje op de website of Facebook-pagina om een indruk te krijgen van de gerealiseerde projecten.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Jurgen Wildhagen

Office Centre Breda


Winkel met het grootste assortiment kantoorartikelen uit voorraad leverbaar
100% tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug. Laagste prijsgarantie: elders goedkoper? dan passen wij de prijs aan. Uitgebreide meubelafdeling waarbij gratis geleverd en gemonteerd word binnen 10 werkdagen. Advies op maat bij alle afdelingen.
TNT Business Point. Postbussen. Verzending van documenten en goederen.
Persoonlijke bezorging. Advies: d.m.v. offerte/tender. Een persoonlijk voor u op maat gemaakt account.

Interesse?
Kom langs en ontvang direct uw klantenkaart. Kijk op onze website: www.officecentre.nl 
Denkt u dat ik u kan helpen, of wilt u contact opnemen met mij? ✆ +31 88 6692003 / +31 627853226

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Irene Boskma

Sterke Verhalen


Het mooiste aan verhalen vertellen is dat je mensen ergens écht enthousiast voor maakt. Een goed verhaal moet aansluiten bij de boodschap en doelgroep. Sterke Verhalen werkt voor verschillende bedrijven die behoefte hebben aan een goed en leesbaar verhaal. Klanten die hulp nodig hebben met websiteteksten, nieuwsbrieven en blogartikelen kunnen bij Sterke Verhalen terecht. Daarnaast schrijft Sterke Verhalen voor een aantal (online) magazines en blogs.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Louise Clarijs

Silverfish web & design


Wij maken websites! Naast dat we grafisch en technisch sterk zijn, dus zowel de sites ontwerpen als bouwen, denken wij graag mee over het gebruiksgemak van de website voor zowel uw klanten als uzelf. Onze klanten zijn vooral MKB.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Marieke den Rooijen

Tech4You


TECH4YOU Partner in Personeel is een uitzendbureau met een specialisatie in de techniek. Techniek is een breed begrip. De vakgebieden waar TECH4YOU sterk in is, zijn o.a.: het ondergronds en bovengronds leidingwerk, riolering en civiele infratechniek. TECH4YOU heeft een specialisatie in het leveren van personeel voor het aanleggen van hoofdleidingen, zowel gas- en waterleidingen, als stadsverwarming. Dit doen wij door geheel Nederland met vakspecialisten en indien gewenst zelfs in heel Europa. Denk hierbij aan hoogwaardig gekwalificeerde lassers, pijpfitters, grondwerkers, voormannen, uitvoerders en werkvoorbereiders.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Patty Goeijers

Find a House


Find a House is een proactieve verhuurmakelaar met een flexibele insteek in de regio Tilburg en Breda die ervoor zorgt dat woningen goed, snel en zonder zorgen verhuurd worden!

Voor wij de woning in verhuur nemen, komen we graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken en een verhuurplan op te stellen. Het verhuurplan geeft aan in hoeverre je het verhuurproces uit handen wilt geven. Wil je enkel jouw woning op een professionele manier op het internet hebben en zelf de bezichtigingen doen? Dat kan! Of wil je juist het hele proces uit handen geven? Dat kan!

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Paul Benschop- van Irsen

Geerts Financiële Dienstverleners


Geerts Financiële Dienstverleners uit Oosterhout is een familiebedrijf met ruim 65 jaar ervaring in financieel advies. Wij ontzorgen particuliere en bedrijfsmatige relaties en zijn gespecialiseerd in risicobeheer, schade bemiddeling en het adviseren van verzekeringsoplossingen. Onze kernwaarden zijn: Betrokken, Betrouwbaar en Beschikbaar.
De klant staat centraal. Wij gaan open en transparant met hen aan tafel en gaan hierbij niet per sé voor de goedkoopste oplossing, maar wel voor de beste producten van de beste verzekeraars die het beste bij onze klant passen. Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe premie!

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

René Dollevoet

Dentech Beveiliging BV


Dentech Beveiliging BV maakt onderdeel uit van de combinatie Dentech TeleCommunicatie BV en Dentech Automatisering BV. Met deze combinatie van bedrijven bieden we een volledig pakket van installaties waarvan de technieken steeds meer met elkaar verweven raken. Daarbij is het zijn van EEN aanspreekpunt voor de klant een belangrijk voordeel. Dentech Beveiliging houdt zich bezig met alle takken van beveiliging zoals inbraak, brand, toegangscontrole en camerabewaking. Dentech TeleCommunicatie houdt zich bezig met vaste lijnen, internetverbindingen, traditionele telefonie, VoIP telefonie en mobiele telefonie.

(meer…)

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Ron Elfring

De 11e Druk


De 11e Druk is dé full-service grafisch producent in de regio West-Brabant. De 11e Druk ontwerpt uw huisstijl, geeft vorm aan bijv. catalogus, visitekaartje of briefpapier, maar is ook het adres voor een pakkend design voor uw wagenpark of bedrijfspand.
De vervaardiging van kwalitatief goed (digitaal) drukwerk in werkelijk alle denkbare formaten en op vrijwel alle denkbare materialen gebeurt aan de Campagneweg 1 te Zevenbergen. Met een eigen fotografie tak, een textieldrukkerij, nieuwe media specialisten en signafdeling is De 11e Druk met recht het one-stop-shopping adres voor al uw grafische wensen.

Onze hoge serviceverlening en snelle levertijden maken het plaatje af.

Wat kunnen wij voor u maken?

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Steven Hensen

Spits: Sales & Marketing


Ik heb 7 jaar ervaring in sales en 3 jaar in de online marketing. Dus, ik weet als geen ander hoe jij ervoor zorgt dat je bij de ideale klant aan tafel komt. Mijn doel is om de juiste combinatie tussen sales en (online) marketing te bepalen zodat je bij de ideale klant aan tafel komt. Ik vind het gaaf om ambitieuze MKB-ondernemers die vooruit willen verder te helpen. Het product dat of de dienst die jij verkoopt heeft zich bewezen en de huidige klanten zijn nog steeds enthousiast. De meeste van deze klanten komen uit jouw eigen netwerk, maar buiten jouw netwerk liggen ook nog enorm veel kansen, dat weet je zeker! Maar, je vindt het lastig om met deze bedrijven in contact te komen. Ik help jou graag om echt het verschil te maken met je leadgeneratie activiteiten, zodat jij bij de ideale klant aan tafel komt.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Thiemen Vermeulen

Vermeulen Steenbergen


Vermeulen Steenbergen is een marketing, -communicatie en mediabedrijf opgericht in 1877. Wij hebben ervaren dat bedrijven het lastig vinden om de aandacht te krijgen en te houden van hun huidige en potentiële klanten. Door internet zijn de mogelijkheden hiervoor bijna onbeperkt; ondernemers missen echter vaak de kennis, kunde en tijd om deze effectief te benutten. Wij van Vermeulen zorgen voor de oplossing. Vanuit onze jarenlange kennis, kunde en ervaring ontzorgen wij bedrijven in het continu en zonder zorgen in contact komen en blijven met hun doelgroepen.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Walter Klep

ReclameXperts


Onze kennis is uw kwaliteit op het gebied van ontwerpen, produceren en monteren van alle vormen van reclame-uitingen.
Producten waar u zich mee kunt onderscheiden in uitstraling, identiteit en herkenbaarheid:
Gevelreclame, autobelettering, raambelettering, bewegwijzering, reclameborden, behangwanden en nog veel meer!
Interesse?  06 53 17 85 56

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Wesley Verzijl

Qlimaat Totaal


Qlimaat Totaal is uw vertrouwde airco specialist. Sinds 2014 leveren wij airco installaties aan particulieren, bedrijven en instellingen. Behalve voor een standaard airconditioning kunt eveneens bij ons terecht voor energie besparende systemen als warmtepompen, industriële koeling en koeling voor serverruimtes en datacenters. Qlimaat Totaal staat u graag bij met advies. Onze monteurs staan garant voor een vakkundige montage en desgewenst verzorgen wij eveneens het onderhoud aan uw airco installaties.

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.

Aspirant leden

Business Club Moerdijk


Erik Gomes
Haans Advocaten Bergen op Zoom

Joris van Unen
Thexton Armstrong

Patrick Lasaroms
Het Badhuys

Robin Groen
Mindyourownbiznizz

Bob Vekemans
Leer beleggen in vastgoed Nederland

Jos Cornelissen
Allure Outdoor Breda

Paul de Quant
GAPA Finance

Jan Sleeboom
Officekundig

Rianne De Vin-de Jager
Hunter Salespromotions

Olaf de Groot
Straetus Incasso

René Blok
Blink Advies


 

Dit bericht is geplaatst in . Bewaar delink.